Medicina alternativa in Targoviste

Specialisti de nationalitate chineza la

CRIS YIN YANG MEDICAL

Cris Yin Yang Medical este un centru de medicina alternativa din Targoviste, autorizat de catre Ordinul Practicienilor de Medicina Alternativa/Complementara din Romania si detine aviz de functionare emis de Directia Sanitar Publica Dambovita,  fiind specializat in tratamente traditionale chinezesti (masaj terapeutic, acupunctura, presopunctura) si este singurul centru de acest gen din judetul Dambovita ce dispune de specialisti de nationalitate chineza.   

In centrul Cris Yin Yang Medical din Targoviste, afectiunile dumneavoastra vor fi tratate utilizand urmatoarele practici: acupunctura, presopunctura, masaj prin presopunctura, moxibustie si tehnici din medicina traditional chinezeasca.  O echipa tanara de specialisti de nationalitate chineza te asteapta intr-un mediu relaxant pentru a-ti oferi solutii de terapii alternative chinezesti. Altfel spus, specialistii nostri stiu sa trateze in modul lor caracteristic afectiunile dumneavoastra! 


TERAPEUT TRATAMENTE TRADITIONALE CHINEZESTI

QI LIANG

Nascut in provincia Shanxi din Republica Populara Chineza, Liang Qi a avut o inclinatie catre medicina de la o varsta frageda, fiind preocupat din copilarie de starea de sanatate precara a parintilor sai, situatie care l-a ambitionat si l-a determinat sa aleaga studiul aprofundat al medicinei traditional chinezesti ca si profesie de viitor, scopul sau fiind insanatosirea nu numai a parintilor sai, ci si a tuturor persoanelor suferinde din jurul sau. Acum, la cei 30 de ani impliniti, QI, considera ca i-a fost predestinat sa studieze medicina traditional chineza daca luam in considerare faptul ca principiul pe care aceasta se bazeaza este circulatia corecta a fluxul de energie denumit QI, care strabate corpul uman. In Romania a venit pentru a lucra in domeniul sau in anul 2007 si nu poate spune decat ca a devenit a doua lui casa, ba chiar in spirit de gluma considera ca dupa 9 ani de sedere in tara noastra, va incepe in curand sa uite limba chineza. 

STUDII

Colegiul de Medicina Traditional Chineza Shanxi RPC, specializarea "Jiuzhen - 9 Tipuri de Ace"; 

Absolvent al cursului "Terapii Naturiste" din cadrul Centrului de formare internationala pentru Medicina Alternativa/Complementara din Romania;

Detine aviz de libera practica in terapii complementare emis de Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara/Alternativa din Romania.

EXPERIENTA

Stagiu de practica/rezidentiat in cadrul Colegiului de Medicina Traditional Chineza Shanxi (perioada 2004-2007).

Practician in terapii traditionale chinezesti in Romania incepand cu anul 2007.

SPECIALIST TRATAMENTE TRADITIONALE CHINEZESTI

XIAOLING LI

Originara din provincia Shanxi a Republicii Populare Chineze, Xiaoling este absolventa a Universitatea de Medicina Traditional Chineza pentru Cadre Medicale din provicia sa. In timpul ultimului sau an de Facultate, prin intermediul profesorului indrumator, a facut cunostinta cu Liang Qi, sosit in China la momentul respectiv pentru o scurta vacanta, cel care ulterior avea sa ii devina sot. A acceptat fara a sta prea mult pe ganduri oferta de a veni in Romania si a lucra impreuna cu Qi la cabinetul de medicina alternativa la care el se afla in anul 2011. Romania a incantat-o, a gasit aici conditiile ideale pentru a-si intemeia o familie, chiar daca dorul de casa si de familie este de cele mai multe ori extrem de apasator. Specializarea ei este masajul prin presopunctura, efectuat conform tehnicilor traditionale chinezesti, iar tehnica pe care o foloseste este descrisa de pacientii sai ca fiind extrem de precisa si puternica, in ciuda staturii sale minione.

STUDII

Universitatea de Medicina Traditional Chineza Shanxi RPC, specializarea Asistenta medicala (perioada 2006-2010). 

EXPERIENTA

Stagiu de practica in cadrul Universitatii de Medicina Traditional Chineza pentru Cadre Medicale Shanxi, specializarea asistenta medicala.

Practician in terapii traditionale chizesti cu specializarea masaj prin presopunctura in Romania incepand cu anul 2011.

Diploma 'Full Member of the Romanian Reflexology Group"  incepand din august 2017.